Forside

Dette er Ny Hagested - Trønninge Vandværks hjemmeside.

 

Her kan du finde information om bestyrelse, generalforsamling, takster, regnskab, budget og vedtægter. 

Du kan komme i kontakt med vandværket via e-mail til:

Formand Lena Moe: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kasserer Gitta Fly: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sekretær Kirsten Kongsgaard Nielsen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I tilfælde af alvorlige problemer som ledningsbrud, forurening og driftsforstyrrelser eller hvis du ikke har adgang til e-mail, så kan formand Lena Moe kontaktes på tlf. 23343118.

Generalforsamling 2021 udsættes!

Bestyrelsen har forberedt sig til generalforsamling sidst i marts, men finder det meget usandsynligt, at den kan afholdes pga corona-restriktioner.

Vi har derfor besluttet først at indkalde til generalforsamling, når restriktionerne er lempet, og det er muligt at forsamles op til 50 personer. Vi glæder os til at se jer til generalforsamling, så snart det kan lade sig gøre. Der vil ske indkaldelse med post og med de i vedtægterne gældende tidsfrister.

Dagsorden til generalforsamling 2021


Regnskab og måleraflæsning

Vandværkets regnskabsår løber fra 01.01 til 31.12.Vandafgiften opkræves to gange årligt i marts og i september.

Målerne aflæses elektronisk af vandværket. Her i januar 2021 var det første gang, at det nye aflæserudstyr blev brugt. Aflæsningen gik som den skulle!

 

Yderligere information